BATMAN / GERCÜŞ - Gökçepınar Ortaokulu

Ekm

AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmışıtr. Amaç öğrencilerimize milli kültürel değerlerimizden olan ahilik kültürü bilincini aşılamaktır. 8-12 Ekim  ülkemizde Ahilik Kültürü Haftası olarak kutlanmaktadır.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Şahin ALTIN  okulumuz öğrencilerine teknoloji bağımlılığı hakkında bilgiler verdi.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftasında; Yüce Peygamberimizi anmak ve O’nun mesajlarını anlamak gayesiyle, okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklerde verilen mesaj; O’nun arzu ve özlem duyduğu; insanlığın tevhit üzere birleşmesi, zulmün ve adaletsizliğin ortadan kaldırılması, yeryüzüne güven, huzur, istikrar ve saadetin getirilmesidir. Öğrencilerimizin peygamberimizin hayatını ve sünnetlerini anlamaları onu örnek almaları için birçok güzel etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü 18 Eylül tarihinde okulumuz bahçesinde programla anıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından okulumuz sınıf öğretmeninin konuşmasıyla başladı. Tarihimizdeki bu olayı unutmamamız ve her zaman birlik içinde olmamız gerektiği mesajı verilerek programımız sona erdi.

LGS ÖĞRENCİLERİ EBAP KAPSAMINDA LİSELERİ GEZEREK TANIYOR

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA NEŞEYLE KUTLANDI….

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası'nda, Yeşilay Haftası'nın hedef ve amaçlarını öğretmek amacıyla Yeşilay programı yapıldı ardından çocuklarımıza doğayı sahiplenme ve koruma güdüsü aşılamak amacıyla okulumuzda fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. YEŞİLİ SEV, DOĞAYI KORU, SAĞLIĞINI ÖNEMSE.

MODERN ÇAĞIN KÖKLERİ /eTWINNING ULUSAL KALİTE ETİKETİ

Bir milletin sporda gösterdiği azim onun geleceğini yükseltir.

M.Kemal Atatürk

KİTAPLAR ZEKANIN ÇOÇUKLARIDIR.

Bir Meslek Bul ! Hayatını Tutkuyla Tut !

Selam verdim her yana

A benim ağalarım, beylerim