BATMAN / GERCÜŞ - Gökçepınar Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Yeşilay

Mrt

YEŞİLAY  HAFTASI

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde “Yeşilay Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası; ülkemizin de önemli halk sağlığı problemlerinden biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol,tütün  ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içermektedir.

Ara

Okulumuzda planlamış olduğumuz bağımlılıkla mücadele seminerleri okulumuz öğretmenleri tarafından belli aralıklarla öğrencilerimize verilmiştir. Teknoloji bağımlılığı, alkol bağımlılığı, madde bağımlılığı,tütün ve sigara bağımlılığı üzerine velilerimizin de katılımı sağlanmıştır.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası'nda, Yeşilay Haftası'nın hedef ve amaçlarını öğretmek amacıyla Yeşilay programı yapıldı ardından çocuklarımıza doğayı sahiplenme ve koruma güdüsü aşılamak amacıyla okulumuzda fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. YEŞİLİ SEV, DOĞAYI KORU, SAĞLIĞINI ÖNEMSE.